West-End studios
West-end Instagram West-end Facebook

Gry Gåsnes

Stepp. Permisjon frem til våren 2019. 

Gry begynte å danse som barn ved ballettskolen Step By Step. Senere har hun gått på danselinjen ved Trondheim Katedralskole, vært medlem i dansekompani et år på Den dominikanske republikk, og har vært medlem i Holmberg dansekompani.

Hun har vært danser i Trønderoperaens forestilling «Orpheus i underverdenen», og danset i musikkvideo med Alexander Denstad With, steppet i TV-produksjoner med NRK og TV2, samt deltatt i filmprosjekt «Tap Oslove» gjennom At Tickle Toes.

Gry er medlem i Oslo Steppdanskompani, og har blant annet vært med i forestillingene «Rastløse føtter» på Chat Noir, og «Tap Oslo 2011» på Dizzy-teateret og «Best på fest» 2013.

Hun er aktiv i det norske og det internasjonale steppdansmiljøet, og har deltatt på en rekke steppdansfestivaler, workshops og masterklasser i mange ulike land. Hun har trent med norske steppdansere som Kjersti Evensen og Anneli Moe, og har studert med internasjonale steppdansere som Jason Samuel Smith, Chloe Arnold, Michelle Dorrance, Dormeshia Sumbry-Edwards Michael Sandwick, Roxane Semadeni, Lee Howard Max Pollak, Heather Cornell, Brenda Bufalino, og Derick Grant.

VÅR 2019

  • Ledige plasser
  • Få ledige plasser
  • Fullt - meld deg på venteliste
  • Notabene