West-End studios
West-end Instagram West-end Facebook

AUDITION Kompaniet 2024/2025

image

WEST END - JUNIOR KOMPANIET 2024/2025

Etter flere forespørsler ønsker vi å sette i gang West Ends første Junior-kompani! Her søker vi elever fra 1-7 klasse. Dette er ment som et ekstra tilbud til de elevene som har overskudd og ønsker flere utfordringer innenfor sang, dans og teater. Treningen kommer i tillegg til den tekniske treningen man ellers deltar på. Vi jobbe med materialet fra ulike kjente musikaler som bl.a Matilda, Annie, Oliver mm. 

PRØVER
Junior-kompaniet har faste prøver på fredager fra kl 16:30-18:30 i uke 45-50 + 1-12 (noen unntak) Det blir også workshop en helg eller to i forbindelse med en egen forestilling.

Forestilling: 
Juniorkompaniet har en egen forestilling i mars. Slik det ser ut nå er det: 21-23/3. 

Juniorkompaniet er også med på sommerforestillingen på Folketeateret søndag 1 juni, så i forkant av dette blir det også noen prøver. 


WEST END KOMPANIET 2024/2025

Kompaniet er et eget tilbud for de som ønsker å trene mye og jobbe godt og målrettet. Vi søker elever og studenter mellom 10-25 år (ingen yngre enn født i i 2014) Vi ønsker å sette sammen en variert gruppe. Gutter oppfordres til å søke.

Kompaniet på West End skal i år sette opp forestillingen "A frozen lovestory - The Addams family møter Frost" 
Forestillinge vil spilles i uke 13/14. 

Til denne oppsteningen søker vi både skuespillere, sangere og dansere til kjente roller i Addams og Frost, pluss ensemble og dansere. Forestillingene til West End holder høy kunstnerisk standard, og er en mulighet til å jobbe under profesjonelle rammer med et profeskonelt og aktuelt team i ryggen. 

Om forestillingen:  

Hva skjer når den mørke, morbide Addams-familien og det varme, hjertegode isfolket tvinges til å dele tak en stormfull natt?
"A Frozen Lovestory" er en humoristisk og annerledes musikal hvor Onsdag Addams og Kristoff fra "Frozen" møter hverandre på tvers av deres vidt forskjellige verdener. Vil familiens særpreg stå i veien, eller klarer kjærligheten å overvinne sine ekstreme motsetninger?
Dette er en historie som kombinerer det morbide med det magiske, hvor du må stå støtt i deg selv og dine egne følelser for å finne ut hvem du virkelig er. Mot alle odds.
Med utdrag fra musikaler som “The Addams Family”, “Frozen”, “Young Frankenstein”, “13!”, “Pippin”, “Tangled” og “Enchanted”, blir vi tatt med på en reise fylt av uventede øyeblikk og uvanlige situasjoner.
Kjærligheten er morbid når du er en Addams! Vil Onsdag finne en vei med Kristoff, eller er de for ulike til å kunne forenes? Hvem må «Let it go»?

Tidligere har kompaniet vårt jobbet med regisjører og koreografer som blant annet Lars Jacobsen, Simen Gloppen, Sindre Postholm og Charlotte Brænna.
I år er vi så heldige å ha fått med oss:

Regi: Julie Ibenfeldt Lindvik 
Koreografi: Maria Wulcan
Musikalsk ansvarlig: Trine Bariås 


PRØVER
Prøveperiode: uke 45-50 + uke 1-13
Prøvene vil hovedsaklig ligge på fredager, lørdager og søndager. 

I tillegg er kompaniet med på sommerforestillingen på Folketeateret søndag 1 juni, så i forkant av dette blir det også noen prøver. 

 

AUDITION begge kompanier
Det vil avholdes en audition i West Ends lokaler Søndag 3/11

Påmelding:      Audition Kompaniet

Registrer en kundeprofil under timeplan/påmelding (dersom du ikke har), gå inn på linken og meld deg på.

I tillegg ønsker vi at alle sender oss en video hvor de presenterer seg selv og synger noe selvvalgt innen søndag 27/10. Helst ikke altfor langt, men et utdrag av en sang. Med eller uten musikkbakgrunn. Pass på at det er godt lys der du filmer. Alle som søker får komme på danseaudition. Det er mulig vi kaller inn noen til egen sangaudition for noen av de ulike rollene. Sang sendes til post@westend.no merk AUDITION KOMPANI og navn.

 

PRIS JUNIOR KOMPANIET og WEST END KOMPANIET 2024/2025
(til og med sommerforestilling)

Kr 2500,- (Dekkes ikke av «tren så mye du vil»)

 



 

Tilbake til EVENTS