West-End studios
West-end Instagram West-end Facebook

Aurora Calmeyer

Hip Hop og Jazz

I juli 2021 fullførte Aurora en bachelorgrad i Jazzdans fra London Studio Centre, og har tidligere gått på Edvard Munchs Nasjonale Danselinje og Ballettakademien i Stockholm. Aurora har selv vært elev på West End fra ung alder og var også en del av Kompaniet hvor hun deltok i mange forestillinger.

Som profesjonell har Aurora jobbet som danser og koreograf på flere scene oppsetninger og TV sendinger. Blant annet "Jungelboken" på Teater Innlandet og Idrettsgallaen med Therese Slob, "When music and dance meets" av Lise Tiller, "Voksensmerter" på DPlay, Nissenrevyen og flere år med Melodi Grand Prix på NRK. 

I London har Aurora vært utøvende danser i kompaniet Jazz Co. og har jobbet med mange internasjonale koreografer, slik som Ricky Jinx, Carrie-Anne Ingrouille, Matt Cole, Dane Bates, Garry Netley, Adrian Gas, Freddie Huddleston, Guy Salim, Robbie O'Reilly og Cherelle Jay. 

Aurora har gjennom jobb og studie fått bred kunnskap innen Jazz, Musikal, Hip Hop og Commercial dans. Hun jobber som aktiv danser ved siden av å undervise. 

 

HØST 2024

  • Ledige plasser
  • Få ledige plasser
  • Fullt - meld deg på venteliste
  • Notabene
Mandag
Studio 1
Studio 3
4 ETG
Onsdag
Studio 1
Studio 2
Studio 3
4 ETG